مشاوره حقوقی رایگان - جرم کارشناس منابع طبیعی

سلام جرم کارشناس منابع طبیعی که عمدا زمینم را ملی اعلام کرد و حق نداشت چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
عمدی بوده مرتکب تخلف شده است به کانون یا مرکز کارشناسان رجوع کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کارشناس منابع طبیعی نمی‌تواند زمینی را ملی اعلام کند هیت خاصی است که این کار را انجام میدهد خیر جرمی اتفاق نیفتاده شعبات خاصی در هر استان به این موضوع رسیدگی می‌کنند تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملی نمودن زمین در صلاحیت کارشناس نیست بلکه ایشان صرفاً نظریه خود را اعلام می‌کنند. اگر در مورد اعلام این نظریه، مدرکی دال بر عمدی بودن فعل ایشان دارید از طریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری این تخلف را گزارش دهید.