مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط مهریه

باسلام، بنده بایدهر 9ماه یک سکه بهار بابت مهریه پرداخت کنم قسط اول را اردیبهشت امسال پرداخت کردم و قسط دوم را باید بهمن ماه پرداخت کنم سوالم این بود میتونم اگر سکه ارزانتر شد قبل از موعد قسط دوم ازباجه دادگاه یک سکه خریداری کنم و برای قسط دوم سرموعد اقدام کنم یا باید حتما روز موعد قسط سکه خریداری شود؟باتشکر ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قبلش می‌توان خرید کرد و تسلیم کرد
منعی ندارد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شما باید سکه تحویل دهید بنابراین میتوانید بخرید وتحویل دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما مختار هستید که هر زمانی، نسبت به پرداخت قسط دوم خود اقدام کنید. بنابراین هیچ منع قانونی در این زمینه وجود نخواهد داشت.