مشاوره حقوقی رایگان - ساخت ملک در زمین با کاربری صنعتی

باسلام بنده زمینی 112 متری دربافت روستا به صورت قولنامه ای خریداری نمودم اما خبرنداشتم کاربری آن صنعتی است و بدون پروانه دوسقف هرطبقه 70 متر زیربنا ساختم و زندگی میکنم با امتیازاتی که از همسایه های روبرویی قرضی گرفتم لیکن برا مجوز و اقدام برای امتیازات مونده ام چکار کنم از طرفی هم نمیدونم آیا واقعا می‌شود بنیاد مسکن رای به تخریب خونم بده یانه.؟ و اگر رای به تخریب داد آیا قبل تخریب به بنده اطلاع میدن و یا احضاریه میفرستن یا بدون اطلاع ناخداگاه میان برا تخریب؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست کاربری آن را از وزارت مسکن اخذ نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید حضوری به وزرات مسکن مراجعه کنید