مشاوره حقوقی رایگان - فرزند همسر

همسر من دختر 20ساله ای ک در استانه طلاقه داره البته از شوهر اولش این دختر عصبی و ارامش مارو بهم ریخته در ضمن هنوز متاهله اگه بخام از منزل بره بایید چیکار کنم چون واقعا اسایش ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما وظیفه در نگهداری نامبرده ندارید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما و همسرتان وظیفه ای در قبال ایشان ندارید اگر مزاحم میشود بابت مزاحمت شکایت کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام شما مختارید ایشان را به منزل خود راه بدهید یا خیر چون ایشان بالغ است
حضانت ایشان به عهده شما و همسر شما نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
امکان بیرون کردن وی قانونا وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر توافقی در این خصوص نکردید الزامی به نگهداری وی ندارید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما موظف به نگهداری ایشان نیستید اگر مزاحمتان است شکایت کنید