مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده ماشین هستم

سلام خسته نباشید من یه ماشین ون شخصی فروختم شش روز پیش قولنامه باهم نوشتیم و من ماشین رو تحویل دادم ومعامله قطعی نوشته شده قرار شد اگر از ماشین راضی نبودن ماشین رو فردای اون رو برگردونن ولی ماشین رو بر نگردوندن هیچ رفتن سر خود ماشین رو بردن تعمیر گاه و متورش رو پیاده کردن حالا بعد شش روز زنگ زدن میگن ماشین خرجش زیاده و حتی میگن متور عوض شده ما نمی خوایم 100ملیون از پولشم چک صیادی دادن ولی ثبت نکردنش حالا من باید چه کنم پس بگیرم یا می تونم پسنگیرم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باید مبایعه نامه فیمابین رویت شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قولنامه و قرارداد منعقد شده، معامله غیرقابل فسخ شده است؛ چرا مدت خیار تا یک روز بعد از معامله بوده و نه شش روز!!! بنابراین با عنایت به اینکه چک ثبت نشده است به عنوان یک سند عادی می‌توانید نسبت به نقد کردن آن از طریق دادگاه حقوقی اقدام کنید.