مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه گزارش، معبر اصلی و فرعی، کارشناس راهنمایی رانندگی

درود و سپاس ازینکه وقت صرف میکنید برا راهنمایی هموطنان. یک خودروی نیسان از معبر فرعی با سرعت بالا وارد تقاطع با محور اصلی شده و من با پراید در محور اصلی در حرکت بودم که تصادف اتفاق افتاد. کسبه محل هم شاهدند که نیسان بدون توقف و با سرعت بالا. درحالیکه سرش تو موبایل بوده با من تصادف کرده، و با اسیب شدید به پراید من در مسیر مستقیم خودش 15 متر انطرفتر در کوچه روبرو که بن بست است متوقف شده، کارشناس راهنمایی ابتدا حق بمن داد اما بلافاصله بعد از مکالمه تلفنی ناشناس بالعکس مسیر حرکت من را به غلط فرعی و مسیر نیسان را اصلی اعلام نموده، این پراید83 که اقساطی برداشتم تنها راه معاش من است الان علاوه بر اخلال در معیشت زندگی و اقساط ماشین. دلمشغول 50 میلیون تومن خسارت هستم که ناحق گردنم بیفته مجبور میشم ماشین لاشه بفروشم زندگیم بهم میریزه، بیمه من نیسان استفاده میکنه یه مبلغی هم نقدی میخواد و برا ماشین خودم دیگه راهی برام نمیمونه. ایا میتونم رو کارشناسی اعتراض بزارم،؟ کجا و چطوری؟ اگر راهنمایی رانندگی شهرمون که 2 نفر هستند ترتیب اثر ندهند باید کجا مراجعه کنم؟ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان اعتراض طی چندین نوبت به نظریه کارشناسی از طریق شکایت شما در دادگاه میسر است. و میبایست شکایت دردادگاه ثبت بفرمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادگاه بایستی نسبت به اعتراض اقدام کنید.