مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

با سلام ببخشید ما یه دادخواست دادیم تحت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی یک باب واحد اپارتمان با متراژ مشخص قاضی در صدور رای مالکیت عرصه شش دانگ ملک را به ما داده حالا اخوی فروشنده دادخواست اعتراض ثالث داده مبنی بر اینکه من مالک شش دانگم حالا دیگه ما نمیدونیم بین خودش با اخویش(فروشنده)چه میگذره به نظر شما اعتراض ثالث ایشان پذیرفته میشه ضمن اینکه بنده به معترض ثالث مراجعه کردم و گفتم من مشکلی ندارم بیاید تا بریم دفترخونه چهارونیم دانگ دیگه را براتون انتقال بدم گفت بهتون خبر میدم به نظر شما چه راهکاری برای ما نهفته است ما چکار کنیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مورد شما مستلزم بررسی دقیق مدارک میباشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه نتیجه اعتراض ثالث چه می‌شود بستگی به ادله و مدارک ارائه شده به محکمه دارد.