مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل در شورای حل اختلاف

بابت قرارداد (سند عادی) از شخصی طلبکار بودم در جلسه دادگاه بدوی مفاد قرارداد (تعهد نامه و وجه التزام) رو قبول کرده (مکتوب در رای دادگاه:من مفاد تعهد نامه را قبول دارم) و حتی تجدید نظر هم اعتراض کرده (البته فقط بابت عدم توجه قاضی) و نهایتا حکم بدوی تایید شده شاهد هم سند عادی رو امضا کرده و مفاد رو قبول کرده (آن هم در دادگاه و بصورت مکتوب که در رای هم آورده شده) بعد حدود 14 ماه دوندگی اجراییه (مالی) رو گرفتم تازه اتهام جعل (اضافه کردن متن وجه التزام) رو در شورای حل اختلاف طرح دعوی زده(جهت سازش)بنده هم اصل قرارداد که فقط دست من بود رو ندارم (پاره کردم) شاهد هم دارم و اقرار صریح شاکی به قبول متن قرارداد الان میتونم شورا نروم و پرونده بره دادگاه برای اعاده حیثیت. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده های کیفری باشرحی که فرمودید رو شورا صرفا جهت سازش تشکیل جلسه مینماید ودر صورت عدم سازش پرونده رابه دادسرا جهت ادامه رسیدگی ارسال میکند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ می‌توانید به شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش مراجعه نکنید.