مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور وکیل در دادگاه

سلام وقت به خیر من برای پرونده خودم یه وکیل گرفتم. اما بعدا متوجه شدم وکیلی که من باهاش صحبت کردم نمیتونه این پرونده و قبول کنه و داده به دوستش .. اون هم تو دادگاه یه جلسه اومد تو دادگاه یه کلمه هم حرف نزد... بعد به بهانه عدم پرداخت مابقی مبلغ دیگه دادگاه حاضر نشد. راهی نیست بتونم از وکیل شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، دیوار کوتاهتر از دیوار وکیل دادگستری پیدا ننموده اید ؟!!!

پرسشگر :

شما سوال منو جواب دادید یا دفاع کردید؟

سوال من این بود وکیل تو دادگاه حاضر نشده کجا و چطور میتونم شکایت کنم پیش پرداخت و پس بگیرم

یک وکیل

پاسخ سؤال دوم " ما وکلای دادگستری همکار ، اگر پوست و گوشت همدیگر را بخوریم ، استخوان همدیگر را دور نمی اندازیم . بهتر است طرفین قرارداد ( وکیل و موکل ) مطابق قرارداد منعقده با یکدیگر رفتار نمایند و در صورت حدوث اختلاف با مذاکره اصلاحی و مفاهمه با یکدیگر مصالحه نمایند هر چند معمولاً نحوه تفسیر قرارداد منعقده بدلیل تخصصی بودن با وکیل است ضمن اینکه اجرت وکیل می بایست مطابق قرارداد منعقده بدواً پرداخت شده تا وکیل بتواند کار را آغاز نموده و یا به اتمام برساند و حق الوکاله پرداختی نیز در صورت شروع کار و یا میانه و یا اتمام کار قابل استرداد نیست .

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

دوست عزیز اگر شما وکالتنامه وکیل دوم رو امضا نکرده بودید ایشون نمیتونستن توی دادگاه شرکت کنند اینکه همکار گرامی بنده ناراحت شدن چون اکثر موکلین چون شنیدن میتونند از وکلا شکایت کنند بعد از اینکه وکلا با کلی زحمت پرونده رو پیس میبرن موکلین بیانصافی کرده البته برخی از موارد کوتاهی از وکلا نیز دیده میشود اما بعد ازشکایت مطمن باشبد مورد از طرف سازمان مربوطه رسیدگی و صرف شکایت نمیتونن اعتبار وکلا را زیر سوال ببرن