مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام واحد اپارتمانی به صورت پیش فروش خریداری کرده ام ساختمان 10 واحدی است و در قول نامه بنده قید شده پارکینگ دارد، اکنون زمان سند رسیده بقیه واحد ها در مالکیت سازنده هست، بعد از مشخص شدن محل های پارکینگ توسط ثبت ایا سازنده هر کدام از ان پارکینگ ها را که پسندید در سند بنده قید میکند یا ساز و کاری برای این منظور تعریف شده

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، اگر ساز و کاری در قرار داد پیش بینی نشده باشد و مشخص نشده باشد که پارکینگی که به شما تعلّق می گیرد ، چه مشخصاتی از حیث جنوبی و شمالی و شرقی و غربی و متراژ و مانند آنها خواهد داشت ، معامله به دلیل جهل بر مورد معامله باطل است. مگر این که بعداً با توافق ، رضایت و معامله بعدی صورت گیرد. به عبارت دیگر ، در معامله ، باید همه چیز مشخّص و معیّن باشد و یک پارکینگ از 5 پارکینگ ، مردد است و موجب بطلان معامله می شود.