مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

باسلام
از من بخاطر سرقت شکایت شده من هم از دادگاه و هم تجدید نظر برائت گرفتم
نظر به اینکه من تا به الان یکسال شده بیکار بودم و در جاهایی کار میکردم با اینکه متاهل و بچه دارم تا اینکه میفهمیدن جرم سرقت دارم حقوق ناچیز بعد یک مدت ردم میکردن ایا تاثیری در روند شکایت دارد

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، ضرر و زیان ناشی از جرم افتراء ، شامل عدم النفع نمی شود و امتناع دیگران از بکارگیری ، ارتباط مستقیمی با افتراء سرقت ندارد و این یک مشکل اجتماعی است که از بکارگیری افراد متهم ، امتناع می شود و قابل پیگرد قانونی نیست.