مشاوره حقوقی رایگان - ساخت زمین

زمینی به ابعاد 81 متر دارم
و 3 سوال

1-این زمین فقط مبایعه نامه بنگاه معاملاتی با شاهد و امضا و اثر انگشت مالک قبلی و شاهدین و شماره و برگ و مهر بنگاه را دارد.
ایا امکان گرفتن جواز ساخت و به طور کلی تبدیل این مبایعه نامه به سند تک برگ و سندی که وجاهت قانونی محکم تری داشته باشد وجود دارد؟؟ (از چه ارگانی باید شروع کنم)
.
2-آیا میزان تراکم در زمین های زیر 100 متر با بالای 100 متر متفاوت است؟؟
.
3- من قصد ساخت یک خانه ویلایی دوبلکس به صورتی که 50 متر در همکف و 40 متر در طبقه اول را دارم . آیا بیشتر شدن زیربنا از مساحت زمین ایراد قانونی دارد؟؟
تمام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید