مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم دیوان عدالت اداری

با سلام ..طی ابلاغیه دیوان عدالت به نفع بنده وعلیه تامین اجتماعی مبنی بر غیر قانونی بودن پاک کردن 3سال از سابقه بیمه اینجانب که بیمه کارگر ساختمانی میباشم ....حالا بعد از صدور حکم علیه تامین اجتماعی بنده چه کاری باید انجام دهم تا سابقه برگردانده شود..با تشکر

پاسخ ها :

صدور حکم دیوان عدالت اداری حکم دیوان عدالت اداری دیوان عدالت اداری