مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام زن می تونه همزمان تو دفترچه ازدواج هم نوزده ونیم مثقال طلا هم سه دونگ خونه به عنوان مثبت کنه هریه

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله در صورتیکه شما قبول کنید امکان پذیر است و قابلیت اجرایی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله منع قانونی ندارد
ولی باید در زمان انعقاد عقد نکاح ، خانه موجود و معلوم و معین باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر چه را که مالیت داشته باشد می‌توان درج نمود اما خونه بایدمشخص باشد