مشاوره حقوقی رایگان - تغییر طرح هادی بافت روستایی

با سلام.
زمینی داخل بافت روستایی با اخذ استعلام از ارگان های مربوطه خریداری و با دریافت پروانه ساختمانی از بخشداری، نسبت به ساخت ویلای مسکونی اقدام شد. تاکنون دو بار هم پروانه تمدید شده. طی چند روز گذشته پس از ارائه طرح هادی جدید روستا، اعلام گردید که زمین ما خارج از بافت می باشد.
آیا خروج زمین بعد از همه استعلامات و پروانه دریافت شده قانونی است؟ آیا پیشنهادی جهت پیگیری اصلاح بافت دارید؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید.
با توجه به اینکه در زمان اخذ پروانه در داخل بافت بوده مشکل خاصی پیش نمیاد و از بنیاد پیگیری کنید طرح اصلاح خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زمین در بافت روستایی واقع شده است باید بر اساس اینکه طرح هادی تعلق می‌گیرد یا خیر از طریق جهاد کشاورزی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر این موضوع به صورت قانونی بوده است خب می‌بایست از قانون تبعیت کرد می‌توانیم به بشری مراجعه نمایید و آیین نامه را ملاحظه کنید و اگر ادعایی دارید درخواست دهید تا رسیدگی شود