مشاوره حقوقی رایگان - تغییر طرح هادی

زمینی به مساحت 200 متر مربع راندمان به ساخت گرفتم. از کنار زمین مذکور در گذشته یک جوی آب رد می‌شده که تو طرح هادی این جوب باید به گذری 8متری تبدیل بشه من تاییدیه بنیاد گرفتم نقشه ساختمانم رو کشیدم تاییدیه دفتر فنی بخشداری رو گرفتم تاییدیه نظام مهندسی رو گرفتم همه مدارکم رو دادم بخشداری که پروانه ساختم صادر بشه که بعد از گذشت یک ماه دلیل صادر نشدن پروانه رو پیگیر شدم که متوجه شدم بخشی از گذر هشت متری که به خیابان دوازده متری میخوره رو دهیاری روستا میخواد بگیره و به قول خودشون ساختمان دهیاری بسازه. و از رو نقشه من رو هم اصلاح گذاشت روش و درب حیاط رو از جای قبل تغییر دادن و زمینی که تو طرح هادی عنوان خورده بود گذر هشت متری به طول حدودا بیست دوسه متر به زمین دهیاری تغییر دادن و گذر رو به یک کوچه بن‌ بست تبدیل کردن که از این رو خسارت عدیده ی به ملک این جانب که آخر این کوچه بن‌بست واقع میشه وارد می شود و بیم آن می‌رود که در آینده این زمین از طرف شورا و دهیار روستا به غیر فروخته شود و شخص خریدار ساختمانی چند طبقه احداث کند و به اصطلاح ساختمان این جانب را کور کند. آیا این تغییر کاربری از گذر به ساخت قانونی است ؟ چگونه می‌شود جلوی این تخلف رو گرفت؟ ازتون ممنون میشم راهنمایم کنید. واقع داره حقم اینجا ضایع میشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا موقعیت مک و میزان خسارات وارده و علل ورود خسارت کاملا بررسی شود. سپس دادخواست مرتبط را اراِِِیه دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدوا تامین دلیل نمایید وبابت این تغییرکاربری از طریق جهاد پیگیری ونهایت از طریق دیوان عدالت اداری اقدام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا تامین دلیل کنید و سپس شکایت مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به یک نفر وکیل ساکن ان محل مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تخلف نیست
شما باید از طریق بنیاد مسکن پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
قابل پیگیری است
و قابل تامین دلیل
لذا از بنیاد مسکن نیز پیگیری شود.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام هر گونه شکایت از عملیات دهیاری از طریق فرمانداری و استان داری انجام می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق بنیاد مسکن پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات موجود است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تخلفی اتفاق نیافتاده است ، بدوا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه را اخذ کنید تا موقعیت ملک‌ معین گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وبابت این تغییرکاربری از طریق جهاد پیگیری ونهایت از طریق دیوان عدالت اداری اقدام شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق بنیاد مسکن و دهیاری مربوطه پیگیری نمایید