مشاوره حقوقی رایگان - تغییر طرح هادی و مسدود کردن گذر

سلام من یه زمین به مساحت 200 متر مربع داشتم که میخواستم ساخت کنم بعد از انجام کلیه مراحل و کشیدن نقشه و گرفتن تاییدیه نظام مهندسی و انجام دادن همه مراحل برا گرفتن پروانه ساخت .بعد گذشت زمان زیادی پروانه این جانب صادر نشد که جویای علت شدم که متوجه شدم گذر هشت متری که راه بنده بوده و از یه خیابون دوازده متری میومده واز کنار ملک من رد می‌شده و امتداد داشته رو قسمت ابتدای گذر یعنی از خیابون دوازده متری تا ملک این جانب که با عرض 8 متر و طول حدود 20 تا 25 .دهیاری رو ستا و شورا می خواد تغییر کاربری بده و ساختمان دهیاری احداث کنه لازم به ذکره که در گذشته این گذر 8متری جوی آب یا همون مادی بوده که تو طرح مصوب هادی باید گذر 8متری می‌شده. تو کروکی که بخشداری به من داد هم این قسمت به عنوان گذر 8متری مشخص شده که کپی آن رو در اختیار دارم.ولی در حال حاضر تصمیم گرفتن گذر رو تبدیل به بن بست کنن و نقشه من رو هم اصلاحیه گذاشتن روش ودر حیاط رو از جای قبلش تغییر دادن واز این رو ملک من که در طرح هادی در یه گذر 8متری واقع میشد روبه یک خانه در انتهای یک بن‌بست تبدیل کردن و خسارت عدیده ی رو به این جانب وارد کردن.ونیز بیم آن می‌رود که در آینده پس از تغییر کاربری این قسمت از طرف شورا و دهیاری به غیر فروخته شود و خریدار یک ساختمان چند طبقه احداث کند و به اصطلاح دید ساختمان اینجانب رو کور کند واز این روهم به من خسارت وارد کند واز طرفی دیگر الان بعد از گذشت 7 ماه و تحویل دادن همه مدارگ وگرفتن همه مجوز ها هنوز پروانه من رو صادر نکردن که به دلیل تورم روز افزون هم خسارت زیادی رو به من وارد کردن ..خواستم ازتون خواهش کنم راهنمایم کنید که چجوری نگذارم حقم اینطور ضایع نشه .اگر کارشون غیر قانونیه چجوری و از چه راهی میتونم جلوی این کار رو بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از بنیاد مسکن می توانید موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما می توانید موضوع را از طریق بنیاد مسکن پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به بنیاد مسکن که متولی اینگونه امورات روستاهاست مراجعه کنید