مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی لحاظ شدن سنوات کار فاقد پرداخت حق بیمه قبلی در سابقه بازنشستگی

با سلام و احترام
بنده سالها قبل از یک کارگاه پس از حدود هفت سال اشتغال اخراج شدم و برای دریافت حق سنوات خود به اداره کار شکایت کرده و با اخذ رأی بدوی و همینطور رأی تجدیدنظر موفق به اخذ حق سنوات خود شدم و مدارک مربوطه را نیز دارم (قابل ذکر است که کارفرما حق بیمه مرا پرداخت نمی کرد)، سپس در یک بانک دولتی بصورت رسمی استخدام شدم و اینک دارای حدود 21 سال سابقه خدمت در بانک هستم، حالا می خواهم در صورت امکان مرا رهنمود فرمایید که چگونه هفت سال سابقه کار در کارگاه قبلی در سوابق بازنشستگی بنده لحاظ می شود؟ [در ضمن حاضرم حق بیمه و بازنشستگی واریز نشده مربوطه را خود واریز نمایم]
با تشکر و دعا

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به استناد رای اداره کار میبایست به ادارات تامین اجتماعی مراجعه ودرخواست درج سوابق نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید