مشاوره حقوقی رایگان - صدور پروانه ساخت در زمینی که شهرداری تفکیک کرده

در سال 84 زمین تفکیک شده توسط شهرداری با پلاک 111 از صاحب زمین خریدم ودوسال بعد با مراجعه به شهرداری تقاضای پروانه ساخت نمودم که با تمام استعلامات برای من پروانه صادر کرد ومن ساختم والان بعد از 12 سال آب منطقه مدعی است که زمین مال اب منطقه ای است حالا خسارت ساخت وساز ما به عهده کیست؟ ممنون میشم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به قراداد فروش شما بافروشنده اولیه دارد،ولی معمولا جبران خسارت در قرادادها درصورت مستحق للغیر درآمدن موضوع معامله ،بعهده فروشنده میباشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است در تصرف خود نگهدارید و در صورت طرح دعوا می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید