مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به علت عسر وحرج

سلام ، من دادخواست نفقه زدم و با استشهادیه همسایه ها عنوان کردم که حدود 4 ساله که شوهرم منزلو ترک کرده و نفقه هم نداده، ولی قاضی حدو 20 ماه برای من ترک نفقه و منزلو تعیین کرده که تجدید نظر زدم ، در ضمن تو دادنامه نفقه ذکر شده که پرونده اجرایی برای تمکین نداده ، یعنی هیچ مسکنی به دادگاه معرفی نکرده ، میخواستم بدونم با همین رای بدوی نفقه ، و عکس خودش وز نش که با دخترم گرفتن و دخترمم بعنوان شاهد برای ازدواج مجدد ببرم دادگاه ، همه اینها دلیل محکم تو دادگاه طلاق من هست که رای بیارم ؟ فقط لطف میکنید زودتر جواب بدید ممنون میشم .

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، عسر و حرج باید اثبات شود . ازدواج مجدد همسرتان هم باید با سند و مدرک محکمه پسند ، مثل سند ثبت ازدواج ، به اثبات برسد. عکس و فیلم ، سندیّت ندارد. شما می توانید با استفاده از وکیل ، نسبت به تأمین دلیل ، اقدام کنید.