مشاوره حقوقی رایگان - خروج از مرز متفاوت با مرز ذکر شده در درخواست

در فرم درخواست پاسپورت باید مرز خروجی مورد نظر رو وارد کنیم. آیا امکانش هست از مرزی که در فرم درخواست پر کردیم خارج نشیم؟ یعنی از مرزهای دیگری خارج بشیم؟
سوال بعدی اینکه من تازه از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم و میخوام برای یک سفر کاری به ترکیه برم. اما وثیقه 20 میلیونی ندارم که بزارم. آیا میشه با وثیقه سفر زیارتی (مثلا کشور عراق) پاسپورت بگیرم و به ترکیه برم؟ آیا موقع دریافت مجوز در سیستم های اداره گذرنامه ذکر میشه که من فقط اجازه ورود به کشور ذکر شده (عراق) رو دارم و فقط میتونم از مرزهای کشور عراق خارج بشم؟
یا اینکه میتونم برم ی کشور دیگه مثلا ترکیه و در برگشت جریمه میشم.
با تشکر

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، به نظر می رسد که با پاسپورت زیارتی ، فقط می شه برای زیارت مسافرت کرد و به همان کشوری که ویزا داده می شود سفر کرد.