مشاوره حقوقی رایگان - مهریه مادرم که پدرم فوت کرده چگونه بگیرم

مهریه ای مادرم چگونه میتونم از ارث پدریم طلب کنم چون طلاق توافقی بوده بعد چهار فرزندم از پدرم هستند میشه راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه در رای طلاق توافقی پدر مرحومتان مدیون مهریه باشد با مراجعه به دفترخانه ای که عقد صورت گرفته درخواست اجراییه نمایید و سپس به اجرای ثبت محل رفته و اموال مرحوم را معرفی نمایید. قبل از این موارد انحصار وراثت اخذ نمایید

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

اگر طلاق توافقی صورت گرفته باشد ، مهریّه ای تعلّق نمی گیرد .