مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل برای جعل اسناد

سلام ببخشید میخواستم شکایت طرح کنم با موضوع جعل مدارکی از طرف وکیل طرف پرونده‌ام که شاکی بوده

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

باید شکواییه تهیه کنید در یکی از دفاتر الکترونیک قضایی تا به دادسرا ارجاع بشه.....

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، اگر مدارک جعلی به دادگاه ارائه شده باشد ، باید در همان دادگاه ، نسبت به اصالت سند ، اعتراض و تقاضای کارشناس شود. در صورتی که ثابت شود که مدارک ، اصالت ندارند و جعلی هستند ، دادگاه حقوقی ، پرونده را برای رسیدگی به دادسرا ، ارجاع می دهد تا پرونده کیفری تشکیل شود و برای جاعل و ارائه کننده سند مجعول ، مجازات تعیین شود.