مشاوره حقوقی رایگان - کوچه بن بست

با عرض سلام و خسته نباشید. ما در یک کوچه ی بن بست زندگی می کنیم. در انتهای بن بست شهرداری اقدام به ساخت سیتی سنتر نموده که درب ورودی و پارکینگهای آن در خیابان اصلی است. اما اخیرا اقدام به تعبیه دری (ب) از ساختمان به داخل کوچه بن بست ما کرده اند تا از طریق این در کالاهای خود را به داخل فروشگاه منتقل کنند. آیا با توجه به بن بست بودن کوچه و خطراتی که در آینده بر اثر تردد وسایل نقلیه در این محل صورت می گیرد، این کار شهرداری قانونی است؟؟ و ما چه باید کنیم؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاسگزار خواهیم بود.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در فرضی که امکان ایجاد در از طرف کوچه وجود داشته باشد و بر خلاف ضوابط ساختمانی و شهرسازی نباشد، ایجاد در محل مشکل نیست اما در فرضی که بعلت تخلیه کالا برای اهالی کوچه مزاحمت ایجاد شود قابلیت پیگری قانونی وجود دارد.