مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب بانكی

با كارتی جعلی مشابه كارت عابر بانک همسرم مبلغ ٥٠ ميليون تومن از حساب ايشون از دستگاه خودپرداز سازمان زندانهای تهران (بانك مربرطه اي اطلاعات رو داد) برداشت كردند البته در اس ام اس بانك نوشته بابت خريد
ما مراحل قانوني : تشكيل پرونده در دادسرا و فتا ... رو انجام داديم ميخواستم بدونم اگر پيداش كنن امكان بازگشت پولمون هست يا اينكه اينكارها فرماليته است
ممنون

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، اگر پیداش بشه و محکوم بشه و پول هم داشته باشه ، امکان بازگشت هست. دنبال پرونده باشید و در صورت لزوم ، وکیل بگیرید. البته ممکنه پولشویی کرده باشه و پول رو به حساب دیگران ریخته باشه و با واسطه ، پول رو دریافت کرده باشه. به هر حال اگر خودش پیدا بشه و محکوم بشه ، امکان بازگشت پول و خسارات مربوطه هست.