مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ دیه

سلام خسته نباشین یه ماهی میشه تصادف کردم مقصرم شدم جراحات بنده آرنج دست راستم شکسته پلاتین گذاشتن با 8ساعت دیگه اتاق جراهی بودم واسه لگنم که شکسته بود پلاتینو پلاک کردن تا 5ماه استراحت مطلق هستم نه میتونم بشینم نه با اعصا راه برم لطف کنین چقدر دیه تعلق میگیره بهم. ممنون

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، میزان دیه و ارش را پزشکی قانونی ، با توجّه به میزان جرحات و شکستگی ها ، تعیین می کنه. از راه دور ، نمی شه ارش و دیه را مشخّص کرد.