مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال

سلام وقت بخیر
اینجانب فرزند جانباز 55 درصد می باشم و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی می‌باشم یک پسر 5 ساله دارم که مشکل ریه و آلرژی دارد که الان چند ماه هست که مخارج فرزندم به گردن من افتاده ، الان 5 ماه هست که مدام به بنیاد کل خوزستان سر میزنم ولی کسی جوابگو من نیست و مدام منو پاس میدن من برای اینکه در یک ارگان دولتی استخدام بشم باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اعلام نیاز ادارات یا اشتغال قبلی میتوانید،صرفا از سهمیه خویش استفاده نمایید.