مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نیروهای مسلح

با عرض سلام و ادب
همسرم پدر و مادرش رو بیمه نیروهای مسلح میخواهد بکنه ، و خواهری که ازدواج کرده بیمه نمیکنن ، یکی از خواهراش مطلقه هستش ، وبعد از طلاق شناسنامش رو عوض کرده و صفحه ازدواج دیگه چیزی ننوشته که قبلا ازدواج کرده ، حالا مدارکی نداریم که مطلقه هستش ، حالا سوالم اینه که چه مدارکی بدیم که مطلقه هستش ، و نمی خوایم بیمه بشه! اطلاعات خانوارها مگه تو سایت ثبت نیست، و سهام عدالتش کلا جدا واریز میشه چون سرپرست خانواده اس ....
لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بادرخواست استعلام از ثبت احوال یا از طریق سامانه ثبت من،سوابق ازدواج وطلاق دائم دردسترس است.