مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص طلاق

با سلام و خسته نباشيد
من و خانمم دو سال پيش طی توافقی با هم رفتيم دفترخانه و اون به من بذل مهريه رو داد و من هم در يک وكالت جداگانه وكالت طلاق رو بهش دادم. چند هفته قبل اون رفت اقدام برای عدم امكان سازش كرد و به من هم اطلاع داد و من هم موافقم ولی مرتبا هی شك مي كنه و يه روز ميگه نمي خوام جدا شيم و يه روز ميگه جدا شيم. سوالم اينه كه اگر من برم درخواست طلاق بدم اونوقت ديگه توافقی محسوب نميشه؟ يعني وارد يه پروسه زمانبر ميشيم؟ و آيا خطر از نظر اينكه مشكل مهريه و اين حرفها اتفاق بيوفته هم داره؟

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، اگر دادخواست طلاق رو طرفین امضاء نکنند و دادخواست طلاق رو یکی از زوجین تقدیم دادگاه نماید ، پروسه طلاق ، طولانی خواهد بود. بخصوص این که مرد ، دادخواست طلاق دهد. مسئله مهریّه و نفقه و اجرت المثل و مانند آن هم به میان خواهد آمد. یعنی زن می تواند این موارد را مطالبه نماید و برای هریک ، یک پرونده تشکیل می شود که زمانبر و طاقت فرسا است.