مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وراث

پدرم حدود 2 سال است فوت شده اند یک نفر چک برگشتی بعد از 28سال را برده است به دادگاه و از وراث شکایت کرده، از پدرم ارثی هم به ما نرسیده و ما هم هیچ اطلاعی تا الان از این چک نداشته ایم، آیا این آقا میتواند از وراث مبلغ چک را بگیرد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست دردادگاه طرح دعوی عدم کفایت ترکه مطرح بفرمایید.ودرنهایت بعدا از اصدار رای، پرداخت منتفی میگردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وراث تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند نه بیش‌تر از آن