مشاوره حقوقی رایگان - چک ذینفع مسروقه متوفی

سلام ، وقت بخیر
گویا پدرم قبل از فوت بابت معامله زمین و پول قرض دادن و ... 2_3 برگ چک دریافت کرده بود . که موقع فوت به سرقت رفته .
جهت اطلاع از طلب های پدرم که بابت آنها چک دریافت کرده بود ولی وصول نشده بود کجا باید مراجعه کنم .
با توجه به اینکه چک ها به سرقت رفته و اطلاعی از صادر کننده چک ها هم ندارم .
با تشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چک ها اگر به سرقت رفته باشد به نظر نمی توان صادر کنندگان چک ها را شناسایی کرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال چند بعد دارد و باید هر کدام تک تک بررسی جامع و دقیق صورت گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بانک مربوطه پیگیری نمایید و اعلام سرقت کنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام ممکن است در قرارداد معامله زمین اشاره ای به مشخصات چک شده باشد.