مشاوره حقوقی رایگان - سلام. بریدن درب ورودی باغچه توسط شهرداری

بنده باغچه ای دارم که دور آن را با سیم خاردار محفوظ نموده ام ولی قسمت ورودی سه متر بود که درب نداشت و چون اتاقکی داخل باغچه بود شده بود محل جمع شدن معتادین و ارازل و اوباش. که همسایه ها شاکی شدن و بنده چون قصد ساخت نداشتم اقدام به نصب درب موقتی بصورت توری شدم و بعد از گذشت حدود ده روز شهرداری اقدام به بریدن درب نموده و زمانی که اینجانب به پلیس ساختمان مراجعه کردم و گفتم با چه حکمی اقدام به بریدن کردید میگفت حکم نیاز نیست. آیا این کار شهرداری قانونی میباشد. اگر نیست لطفا بفرمایید طبق کدام قانون باید پیگیری شود.

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، ابتدا به شهرداری مراجعه شود و توضیح خواسته شود که طبق کدام قانون ، چنین برخوردی شده است؟ اگر تشخیص دادید که کارشان مطابق با قانون بوده است ، جای شکایت باقی نمی ماند. اما اگر تشخیص دادید که کارشان مطابق قانون نبوده است ، می توانید از همان شخصی که اقدام کرده ، شکایت کنید .