مشاوره حقوقی رایگان - ایا این انصاف و عدالت الهی است که هیات تشخیص اضافه کاری بنده رو در دادنامه محاسبه نکرده است؟

سلام. بنده با کارفرما قرارداد یکساله کتبی موقتی منعقد کرده بودیم. ساعت کاری که در قرارداد کتبی نوشته بودیم 8صبح لغایت 16عصر بود. بنده در هیات تشخیص اداره کار به استناد قرارداد یکساله و دستمزد روزانه اذعان کردم که طبق قانون کار ساعت کاری کارگران و کارمندان روزانه 7ساعت و 20دقیقه میباشد و بنده با احتساب بدون ناهار و نماز و صبحانه روزانه 8ساعت کار کردم که روزانه 40 دقیقه اضافه کاری کار کردم. علاوه بر ان نیز طبق قانون کار روزهای پنجشنبه ساعت کاری 4ساعت میباشد که بنده 8 ساعت کار کردم یعنی 4ساعت هر هفته پنجشنبه ها اضافه کاری کار کردم. اما هیات تشخیص در عین ناباوری در دادنامه (رای) اضافه کاری بنده رو لحاظ نکرده. ایا هیات تشخیص بنده رو با این کارهاش مورد تمسخر قرار نداده؟ ایا این انصاف و عدالت الهی است؟ این مغایر با انصاف و عدالت الهی است. ایا خوردن حق و حقوق بشر عین اب خوردن میباشد؟

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، شما باید برای اضافه کاری ، مدرک ارائه می کردید. ادّعای بدون مدرک ، در دادگاه ، مسموع نیست .