مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای سند زدن آپارتمان از سازنده

با سلام. خانه‌ای را از شخصی خریدیم که ایشان از سازنده خرید. برای سند زدن ما باید شکایت کنیم یا خریدار اول؟
4 ساله که سند نزده
هنوز پایان کار نگرفته. میتوانیم همراه با درخواست سند شکایت خسارت دیرکرد سند هم بدهیم؟
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست مناسب به طرفیت فروشنده اول و دوم هر دو اقامه نمایید
بله

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نیازمند طرح دعوی الزام به اخذ پایانکار،الزام به اخذ سند، توسط شما علیه فروشنده و ایادی ماقبل تاسازنده مالک اصلی میباشد.
پاسخ سوال دوم مثبت است درصورتیکه خسارت در قراداد ذکر شده باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ظاهرا هر دو آنها را باید خوانده قرار داد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در دادخواست خود الزام به دریافت پایان کار و تنظیم سند به طرفیت فروشنده خود و ایادی ماقبل