مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند و ضرر و زیان

باسلام. بنده اپارتمانی بصورت قولنامه ای خریداری کردم. که بیعانه رو پرداخت و یک فقره چک 25میلیونی داده بودم تا فک رهن کند. فروشنده چک رو گفت وصول نمیکنم تا مبلغ فک رهن مشخص شود. مبلغ فک رهن 18میلیون تومان شد. که با من تماس گرفت و چک 18میلیونی بهش دادم و خودش وصول کرد و همونجا فک رهن کرد. و باقی مبلغ وام بوده. بجز 20 میلیون. متاسفانه بدلیل درخواست بانک دفترخانه مندرج در قولنامه باید تغییر میکرد. طوری برنامه ریزی کردند که تا اخر وقت اداری هم پرونده رو بتاریخ روز بعد به دفترخانه جدید ارسال کرد. و هم عدم حضور به نفع فروشنده دادم. و فروشنده با استناد همان عدم حضور فسخ معامله رو قطعی از دادگاه گرفت. بنده بدلیل اینکه دفترخانه استعلام ثبتی نداشت.. و تخلف سردفتر محرز شد.. و اعاده دادرسی دادم. و حکم فسخ رو باطل کردم. سوال اینجاست حالا که بنده مبایعه نامه ئمن اعتبار پیدا کرده و الزام به سند دادم.. ایا باز مراحل دادگاه طولانی هست.. یا به استناد به حکم اعاده دادرسی که نوشته شده فروشنده بجز عدم حضور دلیل دیگری برای فسخ معامله نداشته.. و حکم فسخ شده رو باطل کرده.. و دادگاه بدوی الزام به سند نیازی به مراحل رسیدگی طولانی دارد یا خیر. با تشکر

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، الزام به تنظیم سند ، یک پرونده جدید است و باید همه مراحلش طی شود . یعنی به اندازه یک پرونده ، طول می کشد.