مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری استخدامی آموزش و پرورش سال1389

با سلام ووقت بخیر من در ازمون استخدامی اموزش و پرورش که از طریق سازمان سنجش برگزار شد قبول شده نهایی بودم و بنا به بخش نامه هایی که بعد از قبولی اعلام کردند برا من تشکیل پرونده ندادند هر ساله پیگیر قضیه بودم ولی جواب ندادند
اول اینکه من در رشته ام تربیت بدنی بود و شغل انتخابی من در زمان ثبت نام دبیر ورزش بود تمامی ازمون هایی که دادم مختص رشته شغلی من بود زمان اعلام نتایج شغل من رو اموزگار ابتدایی اعلام کردند و چون گفتند قبولی شغل با رشته شما غیرمرتبط هست حتما باید سهیمه داشته باشد
دو اینکه چون تاریخ پایان خدمت من 1389/03/25 بود بعد از اعلام نتایج گفتند حتما باید تاریخ کارت پایان خدمتت تا روز اخر ثبت نام یعنی 1389/02/17 باشد در صورتی که من در تمامی مراحل گزینش و مصاحبه و... شرکت کردم و مدارک میدادم چیزی از تاریخ پایان خدمت اعلام نکردند
سوما اینجانب چون پدرم رزمنده بود و بالای 8 ماه حضور در جبهه داشت ولی کارت ایثارگری هنوز ان موقع صادر نشده بود و قبول نکرند و حتی معرفی نامه از سپاه رو قبول نکرند و حتما گفتند باید کارت ایثارگری داشته باشید

آیا با این فاصله زمانی و مطالب که عرض کردم امکان پیگیری و موافقت استخدامی از طریق دیوان عدالت وجود دارد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی دردیوان وجوددارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که کلیه مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مطروحه تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرد.