مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه

سلام یه پرایدو به یه نفر به قیمت 21 میلیون فروختم ایشان 19 میلیونو داد و قرار شد زمانی که میخواستیم سند بزنیم یعنی سه روز بعد الباقی مبلغ را پرداخت کند الان 3 ماه است از این قضیه میگذرد و هرچه به خریدار زنگ میزنم یا جواب نمیدهد یا به تاخیر می اندازد پلاک ماشین و سند ماشین و کارت ماشین هم دست خودم است ایا میتوانم از او شکایت کنم و قرارداد را کلا فسخ کنم و ماشین را پس بگیرم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام ابتدا می‌بایست درخواست ایفای تعهد را بطرفیت فروشنده بدهید