مشاوره حقوقی رایگان - خلافی خودرو

باسلام من وقتی خلافی گرفتم متوجه شدم جایی که تابحال نرفتم 200000تومن جریمه شدم. از پلیس +10که خلافی گرفتم متوجه شدم 20000تومن دیگه جایی که تا حالا نرفتم جریمه شدم یعنی پلاکمو جعل کردن؟ چه باید بکنم؟ ممنون

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

به راهور محل مراجعه کنید تا موضوع بررسی گردد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

به قسمت اجراییات اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه و با ادله کافی نسبت ب جریمه اعتراض کنید .در صورتی دوماه از زمان جریمه نگذشته باشد.