مشاوره حقوقی رایگان - شکوائیه

سلام وقت بخیر. حدود 4ماهه برادر شوهرم شوهرمو به زور انداخته و درآمد محصول زمین کشاورزی رو خودش میبره همینطور زمینو خودش در دست گرفته و ما رو تحت فشار و شرایط سخت اقتصادی قرار داده من زن دوم هستم دوتا بچه داریم خانواده شوهرم با من دشمنی دارند لطف کنید بهم چاره نشون بدید چه طور میتونم شوهرمو در بیارم یا اینکه از برادر شوهرم شکایت کنم به جایی میرسم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حال شما مبهم است و به صورت کامل و جزئیات آن را بیان نکرده اید می توانید در این خصوص از خدمات مشاوره تلفنی سایت استفاده نمایید