مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی رای باز

سلام
همسر من به دلیل مشارکت در نگهداری هجده کیلو تریاک به 9سال زندانی محکوم شدن ولی بعد از هشت ماه زندانی شدن. رای باز شدن و الان دوماه هست ک رای باز شدن. می خواستم بدون بعداز گذشت این مدت می تونیم در خواست عفو مشروط بدیم یا درکل راهی هست ک بشه واسه همیشه آزاد بشن.
با تشکر از پاسخگویی شما عزیزان

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بعد از گذشت یک سوم از مدت محکومیت امکان آزادی مشروط وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری راه حل وجود دارد
...