مشاوره حقوقی رایگان - استفاده‌ی شخصی از پشت بام(مشاعات) مجتمع مسکونی برای برگزاری جشن و سرور و ...

سلام. یکی از ساکنین(مالکین) مجتمع مسکونی (16 واحده) مصرانه می‌خواهد برای شب چهارشنبه سوری از پشت بام مجتمع (که سقف یکی از واحدها می‌باشد) برای برگزاری جشن و سرور و تجمع بستگانش استفاده نماید. برای اینکار در کانال تلگرامی مجتمع اعلام نموده که اگر "نصف بعلاوه‌ی یک" ساکنین موافق باشند این کار را انجام خواهد داد. بعضی از ساکنین مجتمع مخالف و بعضی موافق هستند. لطفا بفرمایید حکم قانونی این مسئله چیست و آیا فرد مذکور می‌تواند راسا و بدون موافقت همه‌ی ساکنین اقدام به استفاده‌ی شخصی از پشت بام نماید؟ قانون در این مورد چه می‌گوید؟ و اگر این اقدام غیرقانونی است، چگونه می‌توان جلوی این کار را گرفت ؟ ... با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال رعایت حد نصاب رسمی (50% + 1 مساحت مالکین حصه های اختصاصی) موضوع اتخاذ تصمیم قانونی در مورد مشترکات و مشاعات و هزینه های مشترک مجتمع آپارتمانی امری علیحده از برپائی باصطلاح جشن و سرور ملی روز چهارشنبه سوری در قسمت مشترکات و مشاعی مجتمع آپارتمانی بوده که ملازمه با مزاحمت برای ساکنین و حتی خدای ناکرده خسارت جانی و یا مالی ناشی از برپائی آتش برای مالکان و ساکنان مجتمع آپارتمانی دارد و عمل مزبور در صورت حدوث و اثبات قطعا جرم بوده و مستوجب تعقیب قضائی است حتی اگر 15 واحد از 16 واحد آپارتمانی رضایت به انجام این کار داشته باشند . در صورت مبادرت هر یک از مالکان یا ساکنین به چنین اقدامی فورا با پلیس 110 تماس گرفته و با حضور مامور پلیس از او بخواهید جرم مشهود را صورتجلسه نماید .

پرسشگر :

سلام. سپاسگزارم از شما برای پاسخ مفید و راهگشای تان. درود بر شما.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

این عمل برهم زننده نظم عمومی و جرم میباشد مراتب را به پلیس اعلام نمایید