مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد خسارت عدم انجام تعهد در اجراییات دادسرا بعد از صدور حکم

با سلام. از شخصی در سال 96 یک فقره چک 25 میلیون تومانی داشتم که برگشت خورد و منجر به صدور حکم پرداخت اصل دین و خسارت تادیه و در نهایت جلب ایشان هم شد تقاضای اعسارشون هم رد گردید، در اجراییات تقاضای سازش با بنده کرد ، و کتبا در پرونده متعهد شد که ماه به ماه پرداخت نماید و اگر راس هر ماه پرداخت ننمود ، هر روز صدهزار تومان بابت جریمه بدهد ، تا امروز هیچ پرداختی ( نه اصل ،نه خسارت نه جریمه )نداشته . الان بنده قادر به طرح دعوی مجدد جهت جرایم تعیین شده بین خودمان هستم یا خیر ؟ اگر پاسخ بله هست ، شکایت مجزا باید انجام بشه ؟ ( در دادسرا یا حل اختلاف)

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق اجرای احکام که صوتجلسه موصوف را نگارش کرده قابل پیگیری است.