مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

من 8ساله ازدواج کردم همسرم ازهمون اول خیانت میکرد هی میفهمیدم ولی چون دوسش داشتم میبخشیدم چن روزه هی میگه دارم میرم بار اما هروق زنگ میزنم صدای ماشین نمیاد بهش شک کردم ک شکمم درس بود امروز از جیبش قرص پیدا کردم قرص دیر انزالی الان چکار کنم بهشم گفتم میگه مال دوستمه داد میزنه فحش میده.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع جهت طرح دعوی نیازمند مدارک و مستندات بیشتری میباشد.
بهتر است بدوا با ایشان از طریق گفتگو،میانجگری،روانشناس و… موضوع را حل وفصل نماییدتا به بنیان خانوادگی شما آسیب وارد نگردد.
و درصورت عدم نتیجه واصرار بر جدایی و… باتوجه به خواسته شما، راه حل قانونی پیشنهادگردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مشاور خانواده مراجعه کنید
به صرف آنچه در سوال آمده است رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود