مشاوره حقوقی رایگان - استعفای کارمند بانک

من کارمند قراردادی پست بانک هستم.چهارده سال سابقه کار دارم و چون بانک قادر به رسمی کردن قانونی ما نیست در بانک ملی آزمون دادم و قبول شدم.میخواهم از پست بانک استعفا دهم آیا ملزم به فک کردن کلیه وام ها هستم یا می توان آنها را به بانک ملی منتقل نمود؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به نظر نمی توانید، به هرحال مقررات بانک وام دهنده ملاک عمل است .