مشاوره حقوقی رایگان - استعفای از پست اداری در اموزش و پرورش

سلام
اگر شخصی در داخل اداره اموزش و پرورش دارای پستی باشد مثلا کارگزینی.
و دیگر نخواهد در اداره بماند و تصمیم به رفتن به مدرسه و کلاس درس داشته باشد
ایا رییس اداره میتواند موافقت نکند؟
با توجه به نبودن جایگزین
تشکر

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : بستگی به بخشنامه و دستورالعمل های صادر و سوابق خدمتی و امتیاز بندی ( تحصیلات - سابقه کار - پذیرش منطقه مقصد - و موافقت مبداء لازم است ) بنظر جلب موافقت رییس لازم است

حسین یوسفی

جناب آقای حسین یوسفی :

اگر رییس صلاحیت تصمیم گیری داشته باشد می تواند

یک وکیل

موضوع قدر متیقن. اداری است ونیار به موافقت اما باتوجه به قانون استخدامی اداری چنانجه گروه. وپایه شغل یکسان نباشد وکارمند اداری با تدریس تفاوت داشته وحکم متفاوت برای پرسنل لحاظ شده باشد ازطریق شکایت به دیوان وطرح موضوع مقتضی به نظر میاد