مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام و درود خدمت وکلای عزیز. بنده سال 1400 باشخصی معامله ملکی با چک صیادی به مبلغ پنج میلیون تومان انجام دادم طرف چک راگرفت و قرارداد را امضا نکرد‌ واز صحنه دررفت و5نفر که شاهد بودند قرارداد منو امضا کردند بنده دلم خوش بود که شاهد دارم حالا بعد از دوسال‌ پسر طرف به عنوان تصرف عدوانی شکایت کرده وگفته پدرم معامله نکرده وچک هم نگرفته دادگاه مرا محکوم به دروق کرده هالا تکلیف چکم که صیادی بوده وازحساب هم پولی برداشت نشده مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا به بانک اعلام و چک را مسدود نمایید ، سپس دادخواست استرداد چک را به دادگاه تقدیم نمایید .