مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف مدت اجاره و ودیعه مسکن بعد از توقیف ملک

از تاریخ 1399/5/19آپارتمان را اجاره کردم تاریخ اتمام اجاره برای یکسال اجاره را تمدید کردیم سال سوم صاحب خانه نتوانست ودیعه مسکن بده لذامجددا اجاره نامه را تمدید کردیم با پیشنهاد مالک تمدید دو ساله شد یعنی پایان اجاره 1403/5/19 شد بهار 1402 ابلاغیه ای از طرف سازمان ثبت برایم امد که آپارتمان بابت مهریه سند خورده در وقت قانونی مدارک تحویل سازمان ثبت کردم حالا وکیل متلک جدید در خواست داده که مورد اجاره توسط بنده غصب شده در خواست خلع ید کرد تکلیف زمان ودیعه من مستاجر چی میشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ودیعه را می بایست از مالک فبلی مطالبه نمایید . به هرحال بعید است دادگاه تا پایان مدت اجاره حکم خلع ید صادر نماید . اگر حکم خلع ید صادر شد تجدیدنظرخواهی نمایید .