مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دروغین

سلام،پارسال پدرومادرزنم شیشه گذاشتن خونم با همکاری زنم وتماس باموادمخدروادعاکردن که من فروشنده ام که خداروشکر دادیار درجلسه اول متوجه شدوخیلی پرسیدبگو مواد مال کیه منم هرکارکردم نتونستم بگم.گفتم نمیدونم وپرونده مختومه شد،امسال هم باعث قهرزنوبچه ام شدند..الان میتونم ادعای شرف یاتلافی اون کارشونوبدم منکه دیگه زنوبچه هم ندارم که بترسم میشه شکایت کنم.ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر تبرئه شده اید ، بهتر است با سازش و گفتگو مشکلات خود را حل نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند؛
اری امکان اقدام وجود دارد.