مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خانه ارثی بابت مهریه

با سلام مهریه خانم سابقم در سال 94بروز شد 100میلیون تا الان با توجه به 4مرتبه زندان رفتن هنوز به دلایلی پرداخت نکردم پیش قسط 25باهی 400برای مرخصری سند خانه پدرریم که فوت کرده و 8وارث هست ضمانت من هست حال با توجه به غیبت یکسالم و نپرداختنم هیچ وجهی به دادگاه ایا با وجود خودم در دسترس ماموران هست ایا باز هم دادگاه میتواند خانه را مزایده برای پرداخت مهریه خانم باتوجه به خانه محل زندگی مادرم 70ساله و برادرم هست اقدامی انجام دهد و مادرم برادرم را بیرون کند؟ ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله خانه به مزایده گذاشته خواهد شد
شما باید ابتدا پیش قسط را پرداخت نمایید و دادخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح نمایید