مشاوره حقوقی رایگان - خرید قسمتی از زمین مشاع کشاورزی

با درود و سپاس از لطف شما ،
در سال 85 ،2قطعه زمین هر یک به مساحت 5000مترمربع ،جمعا 10هزار مترمربع از زمین مشاعی وارثی خریداری شده که همه وارثان و شورای روستا و اشخاص دیگر امضا کردن و
اشاره ای به
مقدار کل زمین و
تعداد وارثین هم نشده
حالا
یکی از نوه های یکی از وارث دیگه که خودش فوت کرده
میخواد سهمشو بفروشه و
نقشه بردار آورده و
نقشه برداری و تفکیک کرده بین 4وارث بطور مساوی، که این دو خانم خواهر هستن و مشترکن یک سهم از 4 سهم رو دارن ،
سهم هر قسمت 8900مترمربع شده، یعنی در واقع سهم این دو خواهر 8/900مترمربع میشه نه 10 هزار مترمربع،
در نتیجه 1/100مترمربع از زمین ما کم میشه،
الان مشکل اینجاست که
تکلیف کسری 1/100مترمربعی زمین ما چیست؟
چون
وراث دیگر که 3 برادر هستن قبول نمی کنن که
ما 10هزار مترمربع خریداری شده خودمون که به امضا خودشون هم رسیده رو دریافت کنیم و
میگن:
شما هم باید 8/900مترمربع رو دریافت کرده و اعتراضی نکنین.
حالا چاره کار ما چیست؟
لطفا راهنمائی بفرمائید، متشکرم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و